Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Mozilla Firefox 3.0 Alfa 8 k dispozici

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation dnes uvolnila Firefox 3.0 Alfa 8 pod jeho kódovým označením Gran Paradiso. Nová verze přináší celou řadu novinek. Přehled těch hlavních:

Výčet novinek pochopitelně není kompletní a pro více informací nahlédněte do poznámek k vydání. Na serveru Mozilla Links vyšla též zajímavá recenze novinek, které se v poslední alfa verze vyskytly. Firefox 3.0 Alfa 8 je primárně určen pro vývojáře a testery a není určen koncovým uživatelům. Pokud si chcete vývojový milník vyzkoušet, stáhněte si Firefox 3.0 Alfa 8 z ftp.mozilla.org a zkoušejte na novém uživatelském profilu.

Ačkoliv bylo původně slibováno, že tato verze bude jako první poskytována i v lokalizovaných verzích, nakonec tomu tak není. Neplatí také, že by tato verze měla být po stránce funkcí hotova, jak o tom píše plán vydávání vývojových milníků, ale dočkáme se ještě nových funkcí. Další plánovanou verzí je Firefox 3.0 Alfa 9 jehož datum vydání ještě nebylo stanoveno, ale prozatím to vypadá někdy na konec října letošního roku.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. miniak
kedy ma vobec byt finalna verzia?

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.