Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Co se uživatelům nelíbí na novém Mozilla Add-ons

Logo Mozilly

Nová podoba serveru Mozilla Add-ons je dostupná již nějaký ten týden a za ten čas jeho tvůrci posbírali řadu ohlasů. Mimo těch pozitivních se vyrojilo i několik kritických, o kterých tvůrci sepsali příspěvek. V seznamu kritik je například odstranění informace o kompatibilitě doplňku (aplikace, verze), odstranění seznamu nových a naposledy aktualizovaných doplňků či problém s tlačítkem pro instalaci doplňku, které znemožňuje instalaci doplňku uživatelům vývojových verzí Firefoxu. S těmi jsou totiž doplňky často nekompatibilní, což uživatelé řeší vypnutím kontroly kompatibility. Jak se také dále píše, uživatelé jsou často zmateni, že instalace některých doplňků vyžaduje přihlášení (týká se neověřených doplňků) a přejí si rozšířené možnosti vyhledávání. Řada těchto kritik by prý měla být vyřešena v rámci příští aktualizace Mozilla Add-ons, která je naplánována na následující týden.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. arTee
Instalace doplnku do vyvojovych verzi firefoxu (napr. 3.0b5) vyresi vypnuti javascriptu. Jinak se i pres vypnutou kontrolu kompatibility nenainstaluji.

2. Samik
Díky moc za tuto skvělou zprávu, doufám že upozorníte až bude tato nová verze dostupná veřejnosti, protože sem chodím častěji než na add-ons :)

3. amgis
Slava. Uz sem se zacinal bat ze s tim nic neudelaj. Aktualni stav je pro pokrocilejsi uzivatele dosti ktriticky... :(

4. (anonymní uživatel)
Sic to sem nepatri, ale je spodivem, ze se na zdejsim blogu neobjevil post ohledne dromaeo.com z dilem Mozilly :)

5. PeePay
som prijemne prekvapeny, ze to chcu opravit uz o tyzden, ratal som s tym ze tak pol roka budu zbierat pripomienky a potom volaco snad spravia...

mne chybala hlavne ta informacia o kompatibilite

6. Samik
že by byla stránka s updated už teď? :) hrál jsem si s URL a ono mě to poslechlo a pochopilo co chci https://addons.mozilla.org...pdated

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.