Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Songbird 0.5: Multimediální přehrávač na Mozille

Logo Songbirdu

Jedním z méně známých projektů postavených na Mozille je multimediální přehrávač Songbird. Vzhledem k tomu, že se jedná o projekt, o kterém toho zatím mnoho nevím, rozhodl jsem se, že si ho pár dní otestuji. Zrovna včera byla uvolněna verze 0.5, která přináší podporu MTP, což je protokol na přenos multimédií mezi desktopem a mobilními multimediálními přehrávači. Mimo této novinky byl vylepšen pohled na knihovnu multimédií, klávesové zkratky pro Mac OS X či práce s RSS. Detailnější informace jsou k dispozici v poznámkách k vydání a samotný Sonbird 0.5 si můžete stáhnout na domovské stránce. Není bez zajímavosti, že dle Wikipedie se na tomto přehrávači podílí i někteří bývalí vývojáři Winampu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. frostie
už ho dcl dlouho poučívám a 0.5 hodně pokročila, taková 0.4 to byl bug vedle druhýho ale tahle nová verze šlape jako hodinky

2. Pavel Cvrček (JasnaPaka) (www)
[1] A v čem konkrétně ti přijde Songbird lepší než jiné přehrávače?

3. frostie
Tak určitě je to integrovanej prohlížeč, ve kterým můžu stahovat písničky přímo v programu nebo je na netu jen poslechnout, to samý s netovejma radiama, pak doplňků se taky pár dobrejch najde. Stáhnul sem ho ze zvědavosti asi před půl rokem přes odkaz tady od tebe a prostě sem si na něj tak zvyk že už sem of té doby SonicPlayer nepustil.

4. provaz (www)
A podařilo se vám někomu se u nich registrovat? Registrace sice jde i když mezi registrovanými zeměmi Česká republika chybí. Bohužel při přihlášení mě to hlásí že nebyl account aktivován. Bohužel žádný aktivační email nepřišel a to mám samozřejmě prošlou i SPAM poštu.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.