Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Uvolněn Firefox 3.0 Beta 4

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation včera večer uvolnila Firefox 3.0 Beta 4. Ten oproti předchozí betaverzi přináší hlavně další úpravy na úrovni vzhledu aplikace pro jednotlivé platformy, výrazné vylepšení výkonu JavaScriptového enginu, vylepšení rychlosti odezvy programu a snížení využití paměti programem. Mimo to došlo k úpravám Správce stahování, adresního řádku či integrace s jednotlivými platformami. Novinek je tedy více než dost a bližší informace naleznete v poznámkách k vydání či v recenzi na serveru Mozilla Links.

Zájemci o testování si mohou Firefox 3.0 Beta 4 stáhnout z webu Mozilla.com. Pro zkoušení si doporučuji vytvořit nový uživatelský profil. Jak již bylo dříve oznámeno, je jako další plánována pátá betaverze, jejíž datum vydání nebylo dosud stanoveno. Pravděpodobně se bude jednat o poslední betaverzi, která přinese všechny zbývající funkce plánované pro Firefox 3.0.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Viktor Špička
100% vytížení systému , problémy s Flash playerem a 100MB paměti jen pro prohlížeč po několika minutách :( . Děkuji ale tohle se opravdu nepovedlo , zlatá beta 3 ...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.