Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Lightning 0.7 a lepší integrace s Thunderbirdem

Logo Thunderbirdu

Lightning je pěkné kalendářové rozšíření Thunderbirdu, které se po prvotních verzích neustále zlepšuje. Co však dosud brání jeho reálnému použití je jeho nešikovná integrace. Pokud si nainstalujete jeho poslední verzi (0.5), pak třetinu, ale klidně i půlku sloupce se složkami s poštou Thunderbirdu zabere kalendář a seznam úkolů. Pokud má člověk více poštovních složek či účtů, tak to jednoduše vadí. Počínaje verzí 0.7 bude tento problém vyřešen novou lištou v levé dolní části okna Thunderbirdu, kde budou tlačítka na přepínání mezi poštou a kalendářem.

Dialog Správy vyhledávacích modulů Dialog Správy vyhledávacích modulů

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Tomáš
Na jednu stranu to sice není špatné (ušetří se místo), ale doufám že zůstane i možnost stávajícího zobrazení - kalendář je tak pěkně na očích.

2. VlaDog (www)
Tak nevím tohle mě nejmíň štve. Radši bych tam viděl možnost sinchronizace s MT, PDA apod. Na Nokii jsem našel šikovné rozšíření k mé smůle to umělo pouze Nokie bez Symbianu! :-( Pomozte a nic mě už nedrží na Windows ;-)

3. JasnaPaka (www)
[1] Nemohu to teď najít, ale viděl jsem návrh na postranní lištu v okně pošty, která by byla po pravé straně a byl na ní seznam úkolů. Nějak podobně to má tuším Outlook.

4. funTomas
Nezapomínejte na taby v trunku, takže přepínání bude v budoucnu (koncem 2007?) snadnější.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.