Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak spustit průvodce importu v Thunderbirdu

Logo Thunderbirdu

Thunderbird obsahuje podobně jako Firefox nástroj na import dat. Ten v Thunderbirdu umí importovat poštu, kontakty apod. z poštovních klientů Outlook (Express) a SeaMonkey. Narozdíl od Firefoxu, kde lze tento nástroj spustit i později v hlavní nabídce pod Soubor -> Importovat, se tento nástroj v Thunderbirdu spouští pouze při prvním spuštění po čerstvé instalaci. Pokud si přejete provést spuštění někdy později, musíte přes příkazovou řádku. Konkrétně se jedná o parametr -migration, takže provedete spuštění thunderbird.exe -migration.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. SlovakSoft (www)
Pavle, určite ten parameter funguje? Mne to nerobí nič. O aký import vlastne ide? Je to niečo iné ako normálne cez Nástroje > Import?

2. JasnaPaka (www)
[1] Je to ten import, co se ti zobrazí, když si čerstvě nainstaluješ Thunderbird 2.0 a nemáš žádný profil. Jinak ten parametr mi v Thunderbirdu 2.0 bez problémů funguje.

3. SlovakSoft (www)
Jasné, len som chcel vedieť aký je medzi nimi rozdiel. Predpokladám, že pri poinštalačnom sa dá naimportovať naraz všetko a cez Nástroje len po jednom: pošta, nastavenie a adresár.

4. SlovakSoft (www)
Už som na ten parameter prišiel: import sa spustí len vtedy, ak sa štartuje rovno do nejakého profilu. Ak nie je pri spustení Správcu profilov označená možnosť Nepýtať sa pri štarte a vyberieš profil ručne, import sa nespustí.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.