Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 1.5.0.6 brzy? (aktualizováno)

Ačkoliv to zde běžně nedělám, dopustím se teď menší (ničím neověřené) spekulace. Před pár dny vyšel Firefox 1.5.0.5, ale podle Bugzilly (a nejen jí) vše nasvědčuje tomu, že se v brzké době dočkáme Firefoxu 1.5.0.6. Bývá zvykem, že na opravnou verzi v Bugzille bývají některé bugy nominovány na opravu či jejich oprava blokuje vydání. To však nyní u Firefoxu 1.5.0.6 není, blokující bugy jsou až pro verzi 1.5.0.7. To by nasvědčovalo tomu, že byla objevena nějaká závažná chyba, která si vyžádá okamžité vydání opravné verze. Nejspíš by se jednalo o bug 346167. Na ftp.mozilla.org je ostatně již k dispozici první RC verze Firefoxu 1.5.0.6.

Aktualizace: Tato informace byla potvrzena. Zkraje příštího týdne vyjde Firefox 1.5.0.6 a SeaMonkey 1.0.4. Důvodem je výše zmíněná regrese. Český verze SeaMonkey 1.0.3 je sice už ve fázi testování, ale vzhledem k brzkému vydání SeaMonkey 1.0.4 nebude vydána.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Vilém Málek
Zdá se, že verze 1.5.0.5 má problém se zpracováním některých JavaScriptů. Konkrétně jsem viděl problém s časováním, kdy se skript, který se měl spouštět jednou za sekundu, spouštěl tisíckrát, tedy každou milisekundu, donekonečna...

2. JasnaPaka
Konkrétní ukázka by nebyla?

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.