Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 1.5.0.5, Thunderbird 1.5.0.5 a SeaMonkey 1.0.3

Mozilla Corporation dnes uvolnila Firefox 1.5.0.5. Jedná se o pravidelnou bezpečnostní aktualizaci, která opravuje několik bezpečnostních chyb a chyby související se stabilitou produktu. Bližší informace naleznete v poznámkách k vydání. Českou verzi můžete stahovat z ftp.mozilla.org (stahujte pro Windows, Linux a Mac OS X). Nová verze je též dostupná přes automatické aktualizace Firefoxu.

Krátce poté vyšel i Thunderbird 1.5.0.5, který taktéž opravuje několik bezpečnostních chyb a vylepšuje stabilitu. Bližší informace naleznete v poznámkách k vydání. Detailnější přehled oprav, které jsou součástí této verze, přináší weblog The Rumbling Edge. Českou verzi můžete stahovat z ftp.mozilla.org (stahujte pro Windows, Linux a Mac OS X).

K dispozici je i SeaMonkey 1.0.3, která taktéž opravuje několik bezpečnostních chyb. Prozatím nejsou k dispozici poznámky k vydání, ale novou verzi můžete stahovat z ftp.mozilla.org (instalátor pro Windows, ZIP verze pro Windows, instalátor pro Linux, tar.gz verze pro Linux a verze pro Mac OS X). Jedná se o anglické verze. Ty české připravím do týdne. Na lokalizaci anglických verzí můžete prozatím použít samostatný lokalizační balíček.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

K příspěvku dosud nebyl přidán komentář.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.