Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Vyšel Mozilla Prism 1.0 Beta 1, přehled novinek

Logo Prism

Pár dní po uvolnění Prism 0.9.9RC dnes Mozilla Labs vydala první betaverzi Mozilla Prism 1.0. Po roce a půl se tak koncept prohlížeče integrujícího webové aplikace do desktopu blíží ke své první finální verzi. Oproti poslední verzi 0.9 došlo k přidání nového API pro vývojáře, možnost vymazat soukromá data či možnost minimalizace do systémové oblasti (systray), která byla již dostupná v poslední experimentální verzi (0.9.1). Novinkou je též nový dialog předvoleb, kde mimo jiné naleznete možnost konfigurace připojení k Internetu skrze proxy.

Konfigurace síťového připojení v Mozilla Prism

Prism 1.0 Beta 1 též údajně obsahuje zaintegrovaný systém pro automatické aktualizace, který však na první pohled není viditelný. Novinkou je též plná podpora Mac OS X 10.4. Kromě první betaverze přichází Mozilla Prism i s novou domovskou stránkou, odkud si můžete Mozilla Prism stáhnout. Jako vždy je dostupný v podobě samostatné aplikace či rozšíření pro Firefox.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. GeBu
Někde jsem zachytil, že je potřeba "odkazy" vygenerovat znovu, že jsou s novou verzí nekompatibilní. Měl ale fungují.

2. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Psal jsem o tom v předchozím příspěvku. U mě to třeba v případě Google Calendar zlobilo. Asi je to různé případ od případu.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.