Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Vyšel Thunderbird 3 Beta 2 i s novým webem

Logo Thunderbirdu

Mozilla Messaging dnes uvolnila druhou betaverzi Thunderbirdu 3. Jedná se o další milník vývoje Thunderbirdu 3, který z nových funkcí přináší možnost archivace pošty, nového správce aktivit, podporu pro vytváření nových nástrojových lišt či novou správu hesel. Bližší informace jsou dostupné v poznámkách k vydání a detailní přehled změn jako vždy přináší blog The Rumbling Edge. Thunderbird 3 Beta 2 je dostupný ve 43 jazycích včetně češtiny. Jako vždy přitom platí, že se jedná o vývojovou verzi, která není doporučena koncovým uživatelům.

Co se týče budoucnosti, měli bychom se v Thunderbirdu 3 ještě dočkat nového globálního vyhledávání, k úpravám dojde u nových funkcí archivace pošty i správce aktivit, ale dočkáme se též úprav vzhledu aplikace. Všech těchto změn se pravděpodobně dočkáme v poslední třetí betaverzi, jejíž datum vydání prozatím nebylo stanoveno.

U příležitosti vydání druhé betaverze se světu představil i nový web Mozilla Messaging. Uživatelé na něm naleznou představení Thunderbirdu, stránky podpory a odkazy na související projekty. Vzhled webu je v podobném stylu jako web Mozilla Corporation.

Ukázka nového webu Mozilla Messaging

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Stružák (www)
Nečekáte také někdo na to, až se opraví otevírání zpráv kolečkem myši? Rád bych, kdyby se po klepnutí kolečkem zpráva otevřela do nového panelu na pozadí (tak jak známe z Firefoxu), bohužel se nějak nemůžu dočkat. Při současném otevření do nového panelu a přejití na něj je otevírání zpráv kolečkem takřka k ničemu. :-(

2. Hrach (www)
JJ, přesně to taky potřebuju. Hledal sem i nějaké nastavení v about:config, ale k ničemu sem se nedopátral. :/

3. JasnaPaka [openID] (www)
[1][2] Osobně to asi nevyužiji, ale souhlasím, že by tu tato možnost být měla. Zadal jsem to do Bugzilly, kam se nebojte své nápady přidávat sami.
https://bugzilla.mozilla.org...0632

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.