Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.0.5, 2.0.0.19 a SeaMonkey 1.1.14

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation včera večer uvolnila Firefox 3.0.5. Jedná se o pravidelnou aktualizaci, která opravuje řadu chyb včetně několika bezpečnostních. Mezi novinky patří 5 nových lokalizací a odstranění licenčního ujednání, které bylo nahrazena lištou informující uživatele o jejich právech. Bližší informace o vydání naleznete v českých poznámkách k vydání. Nová aktualizace se jako vždy nabízí v rámci automatických aktualizací prohlížeče či si ji můžete stáhnout.

Spolu s Firefoxem 3.0.5 vyšla i poslední verze Firefoxu 2. Firefox 2.0.0.19 je poslední aktualizací verze 2, která již neobsahuje ochranu proti podvodným stránkám a uživatelům je silně doporučena aktualizace na Firefox 3. Tu můžete provést stažením instalačního balíčku Firefoxu 3 z Internetu či v lednu, kdy bude uživatelům Firefoxu 2 naposledy nabídnuta aktualizace na Firefox 3 v rámci automatických aktualizací prohlížeče. Aktualizace na Firefox 2.0.0.19 se nabízí v rámci automatických aktualizací prohlížeče či si ji můžete volně stáhnout.

Do třetice tu máme SeaMonkey 1.1.14, který obdobně jako Firefox 2 opravuje chyby včetně několika bezpečnostních. Bližší informace jsou dostupné v poznámkách k vydání a novou verzi si můžete stáhnout z domovské stránky. Česká verze není prozatím k dispozici.

Aktualizace: Česká verze SeaMonkey 1.1.14 je nyní k dispozici.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. intact
Firefox2 je už vo verzii 2.0.0.20 (vo verzii 2.0.0.19 chýbala nejaká oprava bezpečnostnej chyby).

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.