Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.0.3 a Thunderbird 2.0.0.17

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation včera uvolnila Firefox 3.0.3. Jedná se o mimořádnou verzi, která opravuje problém se zmizením hesel po aktualizaci na Firefox 3.0.2, pokud obsahovaly diakritické znaky. Bližší informace jsou dostupné v poznámkách k vydání a aktualizace se vám jako vždy nabídne přímo v prohlížeči. Mimo Firefoxu 3.0.3 vyšla aktualizace Thunderbirdu 2. Thunderbird 2.0.0.17 opravuje několik chyb včetně několika bezpečnostních. Obdobně jako u Firefoxu 3.0.3 byla aktualizace nabídnuta uživatelům skrze automatické aktualizace programu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Milda (www)
NENECHTE SE MÝLIT !!! ff 3.0.3 problém s uloženými hesly nevyřešil - stále nefunční ! A poznámka na závěr - nefukčnost hesel nepůsobí diakritika v hesle, ale třeba v "title" stránky s loginem jako např. zde http://www.i4wifi.cz/

2. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Pokud máš problém i ve Firefoxu 3.0.3, hledej problém jinde než v samotném Firefoxu. Například v některém z nainstalovaných doplňků. Osobně mi funguje vše bez problémů.

3. frana
Tak se asi mýlíme dva. Hesla mam ve FF 3.0.3 nedostupná. Odinstaloval jsem všechna rozšíření a přesto na uložená hesla nevidím. Pokud přejdu zpět na ver. 3.0.1 je vše OK i s aktivními doplňky.

4. dan
Mám stále problém s hesly ! Firefox 3.0.3 nic nevyřešl, vrátil jsem se zpátky na 3.0.1 . Už mě to docela vytáčí.

5. frana
Pomohla mi rada od Michala v diskuzi - http://jasnapaka.bloguje.cz...y.php Musí se ručně změnit kódování zmiňovaného souboru. To opravdu nevypadá na chybu způsobenou doplňkem..

6. Míra
Souhlas, nechápu co tam proboha dělají. Ale hlavně nechápu, proč kecají, že opravili něco co neopravily :(

Ale aspon jim držím palce. Po upravě dle Michalova návodu, jsou hesla zpět.

7. P_V
Opravilo se to, že FF už informace v souboru s hesly nemrší a při načítání zmršeného řádku nevykape. Ale co se v předchozích verzích zmršilo uložením v nevhodném kódování, se musí odmršit ručně.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.