Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak ve Firefoxu 3 skrýt průběh stahování ve stavovém řádku

Logo Firefoxu

Jednou z novinek Firefoxu 3 je informace o stavu stahování ve stavovém řádku, která se v něm zobrazí pokaždé, když začnete stahovat. Jedná se o užitečnou funkci, která ale začne překážet, pokud chcete mít na stavovém řádku jiné funkce či informace. Pokud se chcete uvedené informace zbavit, přidejte do konfiguračního souboru userChrome.css následující řádky:

#download-monitor {
  display: none !important;
}

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. PavelB
Mě by spíš zajímalo, jak to udělat, aby se stahování nepřerušilo, kdy FF zavřu.
Mám pocit, že ve verzi 2 to normálně fungovalo.

2. funTomas
Pavle, proč stav stahování skrývat, když se dá přemístit do adresního řádku - ušetří se tak spousta UI prostoru. Stejným způsobem to dělá Safari, u kterého se inspiroval tvůrce rozšíření Fission.

3. funTomas
Pavle, proč stav stahování skrývat, když se dá přemístit do adresního řádku - ušetří se tak spousta UI prostoru. Stejným způsobem to dělá Safari, u kterého se inspiroval tvůrce rozšíření Fission.

4. Rom
To co napsal Pavel je dost dobrý dotaz. Taky jsem na to doplatil a né zrovna jednou. Prostě zvyk z předešlé verze :(

5. v6ak (www)
[1] [4] To jste asi nezavřeli FF, ale jen hlavní okno a okno správce stahování nechali otevřené. Protože pokud je FF zavřený, nemůže stahovat.

6. PavelB
[5] Když ve verzi 2 něco stahuji a zavřu FF (křížek v pravém horním rohu okna aplikace), zůstane okno správce stahování otevřené. Když použiju verzi 3, žádné okno správce stahování otevřené není (stav stahování vidím jen v liště), takže po zavření FF nemá co zůstat otevřené a stahování se přeruší. Takže bych uvítal nějakou fintu/rozšíření, aby se při uzavření FF otevřelo okno správce stahování automaticky, když se zrovna něco stahuje. Jasný?

7. Jan
Super tip! Mně to ve stavovém řádku šlo na nervy;) Asi sem budu muset zavítat častěji, dík:)

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.