Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Dorazila trička z Mozilla Store

Logo Mozilly

Dnes tak trochu netradiční zprávička. Po delším čekání mi dnes do práce dorazila trička z webu Mozilla Store objednaná v rámci akce TrikoZilla, o které jsem tu nedávno psal. Celou akci zorganizoval RNA, kterému tímto patří velký dík, protože samostatné objednávky jsou pro řadu našinců díky velkému poštovnému těžko dosažitelné. Trochu bych se pozastavil u zboží, které Mozilla Store distribuuje. Objednával jsem si celkem tři trička velikosti L a přijdou mi docela velká. Pokud tedy budete objednávat trička z Mozilla Store a budete váhat mezi velikostmi, berte rozhodně vždy menší. Nejedná se pouze o problém u velikosti L, kolega má tentýž u XL. Samotný materiál trička mi přijde průměrný, u „nažehledných“ obrázků však neočekávám příliš dlouhou životnost. Zvlášť u trička s logem Bugzilly. Mimo triček jsem si jako doplněk objednal podložku pod myš. Abych řekl pravdu, dá se to použít jako univerzální kulatý tácek většího rozměru, ale jako podložku pod myš ne. Myš po ní velmi špatně klouže a jako podložka by se to zničilo hodně rychle.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Rudidlo (www)
Tak pokud to dobře chápu, objednat si něco z Mozilla store je trochu tak vyhazování peněz nebo ne?

2. Pavel Cvrček (JasnaPaka) (www)
[1] Ne, nic takového jsem neřekl. Jen konstatuju, že trička jsou větší než by člověk čekal a že podložka pod myš není příliš povedená.

3. Míra
No na mě ta novinka zapůsobila stejně, jak píše Rudidlo ...
Takže tam raději nic nekupovat :)

Dík za info

4. Tom
Taky jsem se zapojil do akce TrikoZilla (mimochodem, též díky RNA) a s velkou částí zprávičky nemůžu souhlasit. Ceny zboží jako takového (aspoň u triček) jsou dle mého názoru přiměřené kvalitě. Poštovné je ovšem kapitola sama o sobě a objednávat samostatně jednu - dvě věci je vážně sebevražda a poštovné vyjde dráž než zboží.

ALE: nevím jak u ostatních triček, ale mé Spread Firefox T-Shirt vypadá hodně kvalitně jak co do kvality materiálu, tak do kvality loga. Jde o kvalitní tisk, nikoliv o nažehlení ala "Hong Tin Šan". Mám velikost XL a je mi akorát (185cm, 80kg). V porovnání s jinými tričky co tady mám, tak je spíš i o něco málo menší, přinejmenším stejné.

Můj postoj: pokud se bude TrikoZilla opakovat a pokud bude na mozilla store něco co mi padne do oka, určitě nebudu váhat a přidám se znovu.

5. PeePay
akymi vsetkymi sposobmi sa da platit v mozilla store?

6. Martin Hassman (www)
[5] Nejlepší způsob je platební metoda RNA, tu ale lze použít jen jednou za několik let 8-)

7. Mozillák
Nebo si vezmeš logo a necháš si triko udělat někde za stovku. :)

8. PeePay
ale aj tak by som rad vedel akymi vsetkymi sposobmi sa tam da platit :D

...a co znamena RNA?

9. Joelp (www)
Co znamená velmi špatně klouže? Mám velice lehkou myšku a když klouže po normální podložce, tak z ní bolí zápěstí. Chtělo by to drsnější povrch.

Navíc jsem se setkal s herními podložkami pod myš a ty byly velikostně jako skoro 3 normální podložky, ale hlavně byly celkem dost drsné.

10. Tom
[8] Z ČR se dá platit jenom platební kartou. Pro "lepší" země bych předpokládal i PayPal a podobně.
Jinak jak funguje metoda RNA se můžeš dočíst třeba tady: http://forum.czilla.cz...mp;start=0
nebo http://data.applic.cz...trikozilla/

11. Pavel Cvrček (JasnaPaka) (www)
[9] Podložka je hladká, možná jemně drsnější, ale myš po ní moc neklouže. Rozhodně ne tak, jak na podložkách, které mam v práci a doma. Mam přitom obyčejné podložky, nic extra. Zkoušeno na dvou myších.

12. Martin Hassman (www)
Glazman: "american L is european XL" 8-) http://www.glazman.org...er-t-shirt

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.