Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Jak v Thunderbirdu naplánovat pozdější odeslání e-mailu

Logo Thunderbirdu

Pokud napíšete v Thunderbirdu nový e-mail, máte možnost jej okamžitě odeslat či se rozhodnout, že jej odešlete později. V tomto případě se e-mail umístí do složky Pošta k odeslání a vy jej můžete kdykoliv později odeslat volbou Odeslat neodeslané zprávy v místní nabídce, případně jste vždy dotázání při spuštění Thunderbirdu. Thunderbird standardně neobsahuje možnost říci, že se e-mail má odeslat v konkrétní den a konkrétní čas. Existuje však rozšíření Send Later Extension, které pod volbu Odeslat později umístí dialog, v kterém můžete nadefinovat, kdy přesně se má e-mail automaticky odeslat. Pokud v tu chvíli Thunderbird neběží, odešle se automaticky při nejbližším spuštění.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. borekv (www)
No presne po tom touzim, abych moh' sefovi posilat maily o pulnoci :-)

2. PeePay
[1] a myslis si ze to ho zobudi? :D alebo to chces preto aby videl ze aj o polnoci krvopotne pracujes? :D

3. (anonymní uživatel)
o pulnoci mu to klidne poslu sam, tady jde o sedmou rano...

4. Gagga (www)
hm, a není to tak trochu nanic, když se to odešle stejně až pokud zapnu Thunderbird? To může být totiž kdoví kdy od doby, na kterou mám odeslání mailu naplánováno...

5. v6ak (www)
[4] Z určitého pohledu máš pravdu, ale jak to chceš jinak implementovat? Leda by to muselo čekat na nějakém serveru. To jsem teda, myslím, taky někde viděl, ale viděl jsem jen adresu, stránku už ne, navíc je to dávno, takže jsem to zapomněl.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.