Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.0 Beta 5 k dispozici

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation dnes uvolnila Firefox 3.0 Beta 5. Jedná se pravděpodobně o poslední betaverzi před RC verzemi, které by měly přijít na řadu v květnu a finální verzí, jenž je plánována na červen. Beta 5 již nepřináší mnoho novinek, spíš poslední dodělávky funkcionality, která je nyní pro Firefox 3.0 kompletní.

Mezi novinky tedy patří hlavně doladění vzhledu aplikace a to jak ve Windows, tak v Linuxu a Mac OS X. Zbývající vylepšení jsou již spíše drobnosti a hlavní cíl je nyní směřován k opravování chyb a ladění výkonu. Jen od čtvrté betaverze bylo odstraněno více jak 750 chyb a došlo k dalšímu zrychlení prohlížeče a to zejména při práci s JavaScriptem. Krátký přehled novinek Firefoxu 3.0 přináší server Mozilla Links a detailní přehled naleznete jako vždy v poznámkách k vydání. Firefox 3.0 Beta 5 přichází v rekordních 45 lokalizacích a jako vždy je k dispozici i česká verze.

Robot

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Soustruh (www)
je to trošku off-topic, ale jak se dají v FF3 vypnout animace lišty s panely? díky :-)

2. Marvin
[1] To by mě také zajímalo. Ani mi tak ta animace nevadí jako taková, ale když roluji s kolečkem, které má plynulý posun (tedy nekrokuje), tak je ta animace neadekvátně trhaná vůči posunu kolečka.

3. MartyMcFly (www)
Tak hurá konečně jsem se dočkal :-)

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.