Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Přesouvám ne-Mozilla příspěvky na samostatný blog

Když jsem v půli roku 2005 zakládal tento blog, mělo se jednat o blog o věcech, co mě tak napadnou. Postupem času ale začaly převažovat příspěvky o aplikacích Mozillla a dnes tvoří téměř 100%. Z tohoto důvodu mi kolikrát přijde divné sem psát o něčem, co se aplikací Mozilla netýká ani vzdáleně. Před pár dny jsem se to rozhodl vyřešit a přesunul tyto příspěvky na nový samostatný blog u sebe na webu. Pokud tedy do budoucna budu mít tendenci něco sdělit a nebude se to týkat aplikací Mozilla, naleznete to právě tam. Můj první příspěvek je o důležitosti kompatibility.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Jiří Macich ml. (www)
Taky jsem svého času začal blog štěpit a spustil sekundární s jinými tématy, ale neosvědčilo se mi to. Nějak mě nebavilo udržovat v chodu více stránek a hlavně se mi později stávalo, že byla témata protínající více blogů.

2. funTomas
štítkujeme, nebo vzdělaněji: kategorizujeme...;-)

3. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
[2] To jsem si jako řešení kdysi myslel také, ale návyky uživatelů mě přesvědčily o tom, že to v praxi nefunguje.

4. Martin Hassman (www)
Z meho pohledu je zakladani novych a novych a novych blogu v zasade bezproblemova vec. Jen se v nich pak nesmis ztratit 8-)

5. VS
Já bych byl raději, kdybyste štítkoval/kategorizoval, ale přežiji i tohle. :-)

6. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
[5] To bohužel naráží i na omezení Bloguje.cz. Štítkování zde není a jednotlivé kategorie pro změnu neumožňují stránkování. Zkus mrkout do kategorie Mozilla, jak dlouhá stránka tam je.

Přemýšlel jsem o přechodu třeba na vlastní hosting/vlastní doménu, ale zas hodně linků vede sem, tak bych to nerad boural. Ještě to budu do budoucna promýšlet.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.