Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Lightning x Sunbird 0.7 jsou k dispozici

Logo Sunbirdu

Projekt Calendar dnes uvolnil Lightning a Sunbird 0.7. Tyto nové verze přináší nové dialogy pro přidávání událostí a úkolů, které přináší některé novinky. Lightning 0.7 pak přináší lepší integraci s Thunderbirdem či novou postranní lištu s aktuálními událostmi a úkoly. Detailní přehled novinek přináší blog The Rumbling Edge. Nové verze jsou jako vždy k dispozici ke stažení na domovské stránce projektu a to v češtině: Lightning 0.7, Sunbird 0.7.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Soustruh
Chci se jen zeptat - tyto dva produkty budou vždy existovat nebo se v budoucnu uvažuje jen o jednom z nich? Vím, že určitě bude možné mezi nimi přenášet data, ale rád bych si již teď vybral "tebn správný" :-) Díky za odpověď

2. Jirka
Myslim si, ze by byli sami proti sobe, kdyby neumoznili spravovat cas v TD a zaroven nedali lidem moznost pouzivat jen kalendar.

3. Pavel "JasnaPaka" Cvrček
[1] Nejsou žádné plány o slučování. Jsou to dva různé produkty. Jedno je rozšíření do Thunderbirdu, druhé jako samostatná aplikace. Pokud chcete integraci kalendáře s poštou a používáte Thunderbird, zvolte Lightning. V opačném případě zvolte Sunbird.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.