Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Windows Media Player plugin pro Firefox

Logo Firefoxu

Společnost Microsoft uvolnila Windows Media Player plugin pro Firefox. Jedná se primárně o řešení pro uživatele Firefoxu, kteří jej provozují pod operačním systémem Windows Vista. V něm totiž instalace Windows Media Playeru neobsahuje plugin pro spolupráci s prohlížeči jako Firefox či Opera, což se projevuje nemožností přehrát video na webových stránkách či poslechnutí rádia přes web. Instalaci uvedeného pluginu jsem zkoušel a příjemně mě překvapilo, že nalezla mou instalaci Firefoxu, i když není ve výchozím umístění tj. v cestě C:\Program Files\Mozilla Firefox. Uvedený plugin (zásuvný modul) je určen kromě Windows Vista i pro Windows XP SP2. Pokud tedy máte problém s přehráváním videa z důvodů nenalezení odpovídajícího pluginu, doporučuji vyzkoušet jeho instalaci. Po instalaci je samozřejmě dobré Firefox ukončit a opět spustit. Plugin je ke stažení ze stránek Technet.com. Pokud používáte prohlížeč z balíku SeaMonkey či vám uvedený plugin z nějakého důvodu nefunguje, doporučuji následující řešení problémů či manuální řešení pro Windows Vista.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Dzuso (www)
strašné...mám malé 160x120 videá ktoré sa nekorektne ale predsa v mozille spustia ukázaním myškou. V novom plugine sa nedá !!! odstrániť CONTROLS !!! zaberajú polku videa. (dá sa zvečšiť výška ..cca185..a controls prekryť=hrôza)..no pokazím videá tým ćo nový plugin nemajú..do kelu čo s tým..uiMode=none ani showControls=false nefungujú..!!!

2. dzuso (www)
sorrrryyy....som si nevšimol nový plugin má type="application/x-ms-wmp" a nie type="video/x-ms-wmv" ako som bol zvyknutý dávať gut gut vsjo charašo)))

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.