Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Co dělat, když se Firefox snaží dokola obnovovat relaci

Firefox od verze 2.0 obsahuje správu relací. Ta umožňuje po nenadálém výpadku obnovit naposledy otevřené panely, formulářová data apod. Pokud se však něco pokazí a vy se dostanete do situace, kdy je vám vždy po spouštění nabízeno obnovení relace (ačkoliv se jedná o několikáté spuštění po pádu), existuje snadné řešení. V tomto případě se totiž nejspíš poškodil soubor sessionstore.js z vašeho uživatelského profilu. Jednoduše tedy přejděte do profilu a při ukončeném Firefoxu odstraňte uvedený soubor.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. JIRKA
mam potiz s mp3.pri stazeni mp3 se opakovane stahuje a nabiha porad dokola nacitam,a bez nazvu.treba stokrat za sebou.Nejprve sem kliknul na kolonku poslech a pak stahnout mp3 a obevila se mi tabulka kam mp3 stahnout.To jsem udelal ale ted to jede porad dokola.Pri stazeni jineho interpreta se uz kolonka nezobrazi a stahuje se to samo.Poradi nekdo co s tim?

2. kelvin (www)
Tak, toto jsem našel na hledání sessionstore. Bohužel, tady na tom PC to bude nějaký drsnější případ, v profilu je přes 9500 (!) souborů sessionstore-1.js až sessionstore-9727.js . Firefox po startu žere 90% CPU. Hoši z NDR asi udělali někde chybu ;)). To krom záložek smáznu a nahodím znova, nic lepšího mě nenapadá...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.