Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Nové ikonky v výchozím motivu SeaMonkey

V nočních buildech SeaMonkey 1.5 jsou nahrazeny ikonky motivu vzhledu Classic novými. Oproti původním jsou více barevnější a motiv vypadá celkově lépe. Několik ukázek:

Prohlížeč
Nové ikonky v prohlížeči

E-mailový klient
Nové ikonky v e-mailovém klientu

Editor webových stránek
Nové ikonky v editoru webových stránek

Adresář
Nové ikonky v Adresáři

Upozornil Mik.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Mark
Hm .. mno je to docela obluda. Tenhle facelift ji zda se moc nepomuze. Zlaty Firefox - i co do funcki je dnes diky svym rozsirenim mnohem dal (imo).

2. srott
Firefox, pod windowsom mozno ujde, ale pod linuxom bieda, zere to strasne vela pamate a neviem ju znizit, je navyse pomaly... Uz som sa vratil spat, k rodnej mozille(seamonkey...), len mi budu chybat niektore pluginy...

3. pa3k (www)
Prvé čo robím po inštalácii balíka MozillaSuite/SeaMonkey je nastavenie vzhľadu na "Modern". Je strohý, kompaktný a hlavne farebne neruší. Nové ikonky sú určite pokrok, no úprimne nepresvedšili ma na prepnutie z Modernu.

Ad komentár [1]:
nemôžem si pomôcť, mne Firefox doslova vadí. Má iný systém nastavení a ovládania. Pluginov má viac to je pravda, ale štýl ovládania je vhodný IMHO skôr pre BFU. Flash v defaulte, popup informácie vo viewporte... IMHO otras. Zato SeaMonkey to je lahoda!

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.