Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.6 bez druhé betaverze?

Logo Firefoxu

V zápiscích ze včerejšího setkání vývojářů Firefoxu si lze povšimnout, že v časovém harmonogramu vývoje Firefoxu 3.6 se již nevyskytuje informace o druhé betaverzi. Podle původních informací měl mít totiž Firefox 3.6 betaverze dvě, ale zjevně tomu tak nebude. První betaverze by měla vyjít 29. září a RC1 je plánována na 20. října. Vydání finální verze Firefoxu 3.6 je pak plánováno na začátek listopadu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. v6ak (www)
Finální verze tak leden, možná únor.

2. Mr.Henky
Ach áno, ďalší inteligent, čo má doma veštiacku guľu.

3. v6ak (www)
[2] Pouze narážím na reálnost dřívějších termínů. Nedělám statistiku, takže trošku cucám z prstu. Ale zhruba toto je snad jasné, ne?

4. Mr.Henky
Vzhľadom na to, že 3.6 bude obsahovať len minimum nových vecí a pôjde o ešte minoritnejšiu aktualizáciu, než bola 3.5, je prinajmenšom divné sa domnievať, že bude oneskorené vydanie.

5. v6ak (www)
[4] Dobře, do Vánoc by se to asi mohlo stihnout.

6. michal zobec (www)
dobrý den,

nevíte něco o firefoxu oficiálně od mozilly v podobě msi balíčků pro firmy? jedná se mi o kompletní prostředí pro nasazení ve firemním prostředí s windows server (gpo policy apod.).

7. v6ak (www)
[6] https://bugzilla.mozilla.org...1062

8. drahoš
nechci si vyskakovat,ale na pravo je taková blbost,kdy co vyjde a u firefoxu 3.6 je listopad...,takže finální verze 3.6 by měla vyjít v listopadu..,ne do vánoc,nebo na nový rok...

9. v6ak (www)
[8] "Data berte jako přibližná. Mohou se totiž změnit."
A navíc je tu zkušenost...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.