Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Thunderbird 3.1 vyjde krátce po verzi 3.0

Logo Thunderbirdu

Vývoj Thunderbirdu 3 aktuálně směřuje k vydání čtvrté betaverze. Protože již nezbývá mnoho času a vývojáři by rádi vydali finální verzi 3.0 co nejdříve, rozhodli se některé novinky přesunout do následující verze. Ta je aktuálně označovaná jako Thunderbird 3.1 a měla by převážně obsahovat věci, které se ve verzi 3.0 nestihly. Datum vydání je plánováno „brzy“ po vydání Thunderbirdu 3. Ve verzi 3 se tak pravděpodobně nedočkáme například nového souhrnu informací o složce či vylepšení integrace s vyhledáváním Windows Vista.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Pav [openID] (www)
a dopadne to jako s firefoxem - místo 3.1 bude nakonec 3.5 a s 3letým zpožděním ^_^;

2. (anonymní uživatel)
To by som ani nepovedal.Neviem, ci vobec Thunderbird 3.0 vyjde. :-)
Ved je to nekonecny pribeh. To nie je normalne, kolko im to trva.

3. Jozef Drahovsky (www)
Skoda ze vyvojari nespravia tunderbird spolahlivejsi a pohodlnejsi tak aby dokazal sam reindexovat subory typu *.msf aj v pripade adresara a podadresarov (podla mna je to elementarna zalezitost, ktou vedela uz DB IV) a za druhe aby sa dalo zmenit poradie uctov zobrazovanych v hlavnom okne a nie novy ucet len dole bez moznosti presuporiadania podla abecedy ap.

4. Smíťa (www)
Změnit pořadí účtů jde v souboru prefs.js.
Stačí zpřeházet jejich pořadí:
user_pref("mail.accountmanager.accounts", "account1,account2,account3,account12,account4,account10,account5,account7,account8,account6,account9,account11");

5. GeBu
Já bych se zase přimlouval za defaultní nastavení automatické komprese složek pokud by se ušetřilo třeba 5MiB. V době, kdy jsme hromadně používali TB s tím byly obrovské problémy, protože většina lidí poštu poctivě promazávala, takže měla jen pár zpráv, ale hodně velké soubory a většinou to vedlo k problémům.

6. JasnaPaka [openID] (www)
[5] Pokud se nepletu, měl by to TB 3 řešit.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.