Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Thunderbird 3 Beta 4 v září, RC1 v listopadu

Logo Thunderbirdu

V rámci včerejšího setkání vývojářů Thunderbirdu padla informace o předpokládaných datech vydání čtvrté betaverze Thunderbirdu 3 a navazující RC1. Podle zveřejněného rozvrhu by měla čtvrtá betaverze vyjít 22. září a RC1 někdy v listopadu. Prozatím se jedná o předběžné návrhy a jak se ukázalo u třetí betaverze, nemusí být zdaleka dodrženy.

Spolu s informacemi o předpokládaných datech vydání též padla zmínka, jaké novinky ještě zbývá začlenit. Kromě již několikrát zmiňovaného vyhledávání je to posílání e-mailu na pozadí, vylepšení vzhledu hlavičky zprávy, automatická konfigurace poštovních účtů a konfigurace synchronizace pošty u IMAPu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Jan Škrášek (www)
Nevíš něco nového ohledně Nové zprávy v panelu? Bez toho mi přijdou panely celkem "holé".

2. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Podle mě psaní nové poštovní zprávy v panelu v TB 3.0 nebude. Taktéž otevírání Adresáře v panelu.

3. Georgeek.NET (www)
Hlavně, aby již nový ThunderBird vyšel. Podle mě jeho dosavadní slabost tříští Mozilla projekty. Myslím tím zejména funkce a rozšíření, které přebírají jiné projekty a které se do nich ne vždy hodí...

4. Pavel
Taky si myslím, že by to měli vydat co nejdřív a vůbec, zkrátit vývojový cyklus. Tak ať mají po půl roce 3.1, 3.2 atd. Čekat několik let na novou verzi (nepočítám bezpečnostní aktualizace) není asi to pravé ořechové. Je jasné, že je to všechno otázka pracovních sil, ale právě rozdělení do více menších verzí by tomu podle mě prospělo.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.