Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Thunderbird 3 a tlačítko pro odpověď dle kontextu

Logo Thunderbirdu

Jednou z výrazných novinek Thunderbirdu 3 jsou tlačítka na manipulaci se zprávou, která jsou umístěna v záhlaví zprávy. Přímo ze záhlaví zprávy tak můžete odpovědět na e-mail, přeposlat jej či například archivovat. Tlačítko pro odpověď na e-mail se navíc nyní chová dle kontextu zprávy. Pokud například má e-mail více příjemců, chová se tlačítko implicitně jako Odpovědět všem, u zprávy do e-mailové konference je to Odpovědět do konference apod. Pomocí nabídky po pravé straně tlačítka máte pochopitelně dále možnost zvolit, komu odpovíte. Už vám však pravděpodobně nebude nastávat situace, kdy namísto všem příjemcům původní zprávy odpovíte pouze odesílateli.

Tlačítka v záhlaví e-mailu v Thunderbirdu 3

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Slavista
Už si ani nevzpomínám, kdy jsem naposledy (zda vůbec někdy) použil volbu Odpovědět všem. Doufám, že půjde výchozí stav tohoto tlačítka změnit v nastavení nebo pak radši úplně vypnout. Mám obavu, že by to (asi nejen) v mám případě přineslo víc problémů jak užitku.

2. baník
Souhlas :) to bude určitě spousty nechtěných vtipných reakcí... Inu, ale ani s těmito tlačítky, ani bez nich, není člověk před svou nepozorností v bezpečí. Z vlastní zkušenosti vím, že na mě blbost čeká za každým rohem... Každopádně Thunderbird 3 vypadá skvěle!!!

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.