Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.6 koncem roku?

Logo Firefoxu

V zápiscích z dnešního setkání vývojářů Firefoxu se bez bližšího vysvětlení objevila krátká informace o tom, že by Firefox 3.6 mohl být uvolněn koncem letošního roku. Aby toho nebylo málo, padla zmínka i o Firefoxu 3.7, který by mohl vyjít koncem příštího jara. U obou dat platí, že se jedná o jakési předběžné návrhy, které nikdo blížeji nespecifikoval. Mimo to též padla zmínka, že Fennec (mobilní verze Firefoxu) by měl být koncem léta k dispozici ve verzi 1.0. Patrně je tím myšlena verze pro platformu Maemo, protože verze pro Windows Mobile má být v té době k dispozici „teprve“ v RC verzi.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Petr Šimek (www)
Ty optimistické časové plány vydání mě u Mozilly vždycky pobaví. ;-)

2. Jan Škrášek (www)
Přesně tak :) ale stejně to nakonec bude 4, protože tam bude plno novinek, takže ji odsunou na jaru a kvůli chybám, které musí být opraveny se dočkáme vydání Q2 2010 => zase 30. 06 ;)

3. Charla
Vzpomínám si jak krásně se četlo FX 3.1 bude do konce roku 2008 a TB 3 do konce téhož roku, nebo na začátku roku 2009. A kde nic tu nic. Dost často když jsem se díval do kalendáře na předpoklad a bylo tam datu uvolnění dané beta verze najednou zmizelo a objevilo se tam jen měsíc bez dne a příští den se tam objevil v té samé kolonce měsíc následující, nebo otazník.
Také jsem někde na živě nebo kde četl, že FX 4 má být právě na konci roku 2009. Tedy zasmějeme se a budeme si přát abychom to měli do dvou let.
Ale co takový lightning? Jak je to s jeho vývojem?

4. Pavel
http://www.rumblingedge.com...ilds/ uvádí, že v součastnosti jsou jen 4 blockery pro "calendar 1.0". Předpokládám, že se to týká Sunbirdu i Lightningu.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.