Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Ukázka návrhu nového loga Thunderbirdu

Logo Thunderbirdu

Thunderbird 3 brzy vyjde v třetí betaverzi a jednou z ohlášených novinek do finální verze je i úprava loga aplikace. Postupné utváření nové podoby bude obdobné jako v případě Firefoxu 3.5, kde bylo logo v několika iteracích na základě ohlasů uživatelů postupně dolaďováno. V případě Thunderbirdu je první nástřel nové podoby loga k dispozici. Na první pohled je zřejmé jiné zabarvení poštovní obálky, jemnější zabarvení křídel a hlavy dravce. Nové logo je vpravo, vlevo je pro porovnání existující logo.

Původní logo Thunderbirdu Ukázka návrhu nového loga Thunderbirdu

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Martin Hassman [openID] (www)
Na první pohled mi to připadne větší změna než byl první návrh nového loga Firefoxu. Jsem zvědav, zda to podobně jako logo Firefoxu doiteruje blíž ke své starší verzi 8-)

2. Jarda
No podle mě jde o to, že malé ikony 16 nebo 32 jsou v nových verzích FF a as i TB poměrně nečitelná, je vidět, že nová loga jsou primárně designována pro velké "Vista" ikony...

3. Xul
Keď už sme pri tých ikonách - neviete niekto poradiť spôsob/rozšírenie ako zmeniť ikonu hlavného TB okna počas jeho behu?
Ide mi o to, že štandardne mám otvorené dve okná: v jednom maily a v druhom kalendár (Lightning) a bolo by fajn mať ich rozlíšené aj v taskbare a trayi.
Zatiaľ poznám iba primitívnu metódu - ručne zmeniť súbor messengerWindow.ico v čase otvárania nového okna, je niečo lepšie?

4. JasnaPaka [openID] (www)
Zveřejněn druhý návrh loga:
http://www.rebron.org...teration-2/

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.