Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Ve Firefoxu 3.5 se ještě objeví novinky

Logo Firefoxu

Ačkoliv bylo dříve avizováno, že Firefox 3.5 je z hlediska nových funkcí pro koncové uživatele hotov a nic již nebude přidáváno, nakonec je tomu trochu jinak. Vzhledem k časovému skluzu ve vývoji, který je zapříčiněn zejména dolaďováním výkonu a kvality vykonávání JavaScriptu, vznikl prostor pro přidání několika novinek. Mezi ně se zařadí úprava předvoleb Soukromí (ukázka), úprava dialogu pro vymazání historie (ukázka), drobné úpravy zrychlující práci se záložkami a historií či již dříve probíraná rychlejší obnova panelů při startu. Všechny popisované novinky by měly být součástí připravované čtvrté betaverze, která je plánována na 14. dubna.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Qwert
To je všechno moc pěkné, ale kvůli tomu zrychlenému JavaScriptu se to opravdu dost protáhlo, i když změn bude víc než bych původně čekal. Jestli to takhle půjde dál navrhuji 3.5 přejmenovat na 4.0 :D

2. v6ak (www)
Považuji to v této situaci za správný a logický krok.
Druhá možnost by byla škrtnout vylepšenou implementaci JS. Dnes by to možná nebylo dobře.
Mezi tím nic dobrého nevidím.

3. peep
Bohužel nic není dokonalé. Na vývoj používám FF. Na běžné brouzdání Chrome. Jeho rychlost, stabilita a hlavně odkazy na ploše z něj dělají mého favorita. Stejně tak služby Google založené na V8. Reklamu jsem se naučil ignorovat. (ve FF ji mám samozřejmě blokovanou)

4. :-)
On někdo má ikony na ploše ? ;-) Nic není dokonalé :-P

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.