Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Vyšel Firefox 3.1 Beta 2

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation včera večer uvolnila druhou betaverzi Firefoxu 3.1. Ta je k dispozici v 54 jazycích a jako hlavní novinky přináší mód anonymního prohlížení webu bez zaznamenávání vaší činnosti a vylepšení rychlosti JavaScriptového enginu označované jako TraceMonkey. Bližší informace jsou dostupné v poznámkách k vydání a novou verzi si můžete volně stáhnout. Podotýkám, že se jedná o betaverzi, takže není primárně určena pro koncové uživatele.

Co se týče budoucnosti, tak jak již jsem nedávno zmínil, na leden je plánována třetí betaverze, která však již nepřinese žádné novinky. Bude se tedy jednat o verzi opravující existující chyby, kterou by mělo následovat několik RC verzi a finální verze Firefoxu 3.1, jejíž vydání je plánováno na únor či březen příštího roku.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Soustruh (www)
Ach můj bože, zmizela možnost vzít panel za "ouško" a přetáhnout ho mezi záložky na Liště záložek, stejně tak není možné tímto způsobem přetáhnout panel např. do okna konverzace v IM programu a tak poslat odkaz na aktuální stránku - dá se to nějak vyřešit? Neustále mi takovéto přesouvání otevírá nová okna nebo jen očekává změnu pořadí panelů... :-/

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.