Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.1 a náhled na otevřené panely

Logo Firefoxu

Počínaje dnešní vývojovou verzí Firefoxu 3.1 si můžete všimnout nového náhledu na všechny otevřené panely. Po pravé straně lišty panelů byla dosud umístěna nabídka, díky které jste mohli rychle přepnout na libovolný panel, i když jste jich měli otevřeno větší množství. V aktuální vývojové verzi uvedená nabídka zmizela a byla nahrazena funkcí náhledu na všechny otevřené panely. Díky ní nevidíte pouze seznam s nadpisy otevřených stránek, ale také jejich náhledy. Není určitě bez zajímavosti, že do podobného vzhledu bylo upraveno i přepínání panelů pomocí klávesové zkratky CTRL+TAB. Na obrázcích níže si také můžete všimnout pole pro vyhledávání, která vám umožní rychle vyhledávat v otevřených panelech.

Ikona pro aktivaci náhledu na stránky

Ikona pro aktivaci

Náhled na otevřené stránky

Náhled na otevřené panely

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. miniak
da sa to vypnut?

2. PavelB
[1] browser.ctrlTab.previews

3. Jirka
Proc ten obrazek musi mit pul mega :-(

4. Danny B.
Hmm, zatímco seznam tabů pod sebou byl jednoznačně přehledný a nezabral tolik místa, tohle mi překryje téměř celé okno a (pokud, jak předpokládám, budou velikosti náhledů konstantní) abych pak při běžně otevřených 30-70 panelech zběsile roloval o kilometry dolů, než najdu hledaný tab.

Podle sccreenshotu výše soudím, že se tam vejde řekněme 9 nebo 16 náhledů. Zatímco do menu se mi jich vejde asi 30. Velmi nepraktické :-/

Dá se tam to menu nějak vrátit?

5. Zeus
Podle mě to nevypadá špatně, i když to asi moc využívat nebudu - buď mám otevřeno přehledné, množství panelů, nebo jich mám 30 a stejně by mi to nepomohlo.

Co mi ale připadá VELICE zajímavé jsou nové volby u 'Vymazání důvěrných dat'.

6. Svrzeni vlady (www)
Webová adresa:

http://www.svrzenivlady.cz

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.