Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Flock 2.0 je k dispozici

Logo Flocku

Začátek tohoto týdne je skutečně bohatý na nová vydání a tak tu po uvolnění Firefoxu 3.1 Beta 1 a Thunderbirdu 3 Alfa 3 byl vydán Flock 2.0. Tento webový prohlížeč, který je založen na Firefoxu, a které je často nazýván „Web 2.0 prohlížečem“, tak po více jak roce od uvolnění verze 1.0 přichází s dalším významným milníkem. Flock 2.0 je založen na Firefoxu 3, takže nepřekvapí, že přichází s obdobnými novinkami, s jakými přišla právě tato verze Firefoxu.

Navíc přichází s integrací vyhledávání lidí na MySpace či detekcí multimediálních streamů v RSS zdrojích a jejich navázáním na lištu multimédií. Základní přehled novinek naleznete v poznámkách k vydání a novou verzi můžete stahovat na stránce ke stažení. Jak již bývá u Flocku zvykem, k dispozici je po vydání pouze anglická verze. Česká lokalizace není k dispozici a ta slovenská vyjde patrně až později.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Jiří Macich ml. (www)
No, že by se tvůrci Flocku zrovna přetrhli, to se říci nedá. Většinu zajímavějších novinek Flock 2 dědí po Firefoxu 3 :-/

2. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Podle mě v poznámkách k vydání nezahrnuli novinky betaverze Flocku 2.0 a sepsali jen to, co přibylo mezi betaverzí a finální verzí. Ale to spíš hádám, tak daleko totiž moje paměť nesahá a zkoumat, co je nového, se mi také nechce.

3. Michal (www)
A ani na nový vzhľad tabov sa nepozerá práve najlepšie, čo sa tam s nimi stalo? Veď Flock 1.2 bol podstatne krajší ako je Flock 2.0, na dvojke ako keby sa vybúril nejaký začínajúci grafik...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.