Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.0.2/2.0.0.17 k dispozici

Logo Firefoxu

Mozilla Corporation uvolnila Firefox 3.0.2. Jedná se o pravidelnou bezpečnostní aktualizaci, která přináší mnoho oprav včetně několika bezpečnostních. Detailní informace jsou k dispozici v poznámkách k vydání a aktualizace na novou verzi je jako vždy k dispozici v rámci automatických aktualizací či ve formě instalačních balíčků. Kromě Firefoxu 3.0.2 byla též uvolněna aktualizace na Firefox 2.0.0.17, který taktéž přináší řadu oprav včetně několika bezpečnostních. Připomínám, že podpora Firefoxu 2 končí v půli prosince letošního roku, takže aktualizace na Firefox 3 je doporučena.

V návaznosti na vydání Firefoxu 2.0.0.17 vyšla aktualizace balíku SeaMonkey, která opravuje obdobné chyby jako Firefox 2.0.0.17 a připravovaný Thunderbird 2.0.0.17. Bližší informace jsou dostupné v poznámkách k vydání. Verze SeaMonkey 1.1.12 je k dispozici ke stažení včetně české verze. Dále došlo k uvolnění Camina 1.6.4, které přináší obdobné opravy jako Firefox a vylepšuje blokování vyskakovacích oken.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Mario Vejlupek (www)
Taky vam po updatu zmizeli hesla? Na bugzille jsem zatim nic nenasel tak asi vytvorim novy ticket, ale kdyby jste meli nahodou nejaky tip. Tak napiste.

Zatim se to projevilo v Kubuntu a Mac OS X 10.5

2. JayFinch
Řešením je, vrátit se k 3.0.1.
http://tinyurl.com/3ogamu

3. Mario Vejlupek (www)
Diky uz jsem to a ty bugzille taky nasel(https://bugzilla.mozilla.org...4993)

Kadopadne se jim dnesni update moc nevyvedl.

4. PetrTwo (www)
Tak nevím, dnes odpoledne vůbec nefachá automatická aktualizace - nejdřív to napíše, že se nepovedlo ověřit integritu přírůstkové aktualizace, takže to chce stáhnout celou instalačku a pak se to pořád "připojuje".

5. Ecom
Já s tím nemam žádný problém... nevím proč, ale hesla mi nezmizela.

6. Georgeek.NET (www)
Také mi zmizela hesla. Mám Windows XP Pro SP3.

Díky za MozBackup!

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.