Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3.1 a výchozí zobrazení lišty panelů

Logo Firefoxu

Pokud používáte Firefox 3 či starší, pravděpodobně víte, že lišta s panely se zobrazuje pouze tehdy, pokud máte otevřen více než jeden panel. Problémem je, že řada uživatelů díky tomu funkci prohlížení v panelech vůbec neobjeví. Jakkoliv se vám to může zdát nezvyklé, osobně jsem se s tím již několikrát setkal. A právě z tohoto důvodu dojde od Firefoxu 3.1 k menší úpravě, která zapříčiní, že se lišta s otevřenými panely bude zobrazovat vždy. Pokud vám nové nastavení nebude vyhovovat, budete moci na konfigurační stránce about:config přepnout předvolbu browser.tabs.autoHide na hodnotu true.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. carnero (www)
Desíš lidi about:config, nebo to už v nastavení nebude možnost Hide the tab panel: Never, When I have one one tab, Always?

2. Hoween
Heureka, už bylo na čase, aby tohle někoho napadlo. Stejně to ale zazdí tím, že odkazy otvírané do nového okna se do něj dál budou otvírat, místo aby se otvíraly do panelu.

Firefox v tomhle směru musí projít ještě hodně úpravami.

3. DiGi (www)
Hoween - bohužel... TabMixPlus patří mezi naprosto nejlepší add-ony pro Firefox - především protože umožňuje naprosto precizní konfiguraci chování prohlížeče. Škoda, že alespoň 1/3 těch parametrů není možné nastavit rovnou ve Firefoxu. Na druhou stranu - aspoň, že na to existuje add-on. V Opeře to nejde změnit vůbec :(

4. ammi (www)
TabMixPlus je super, bohužel zatím není pro Firefox 3, což mě docela mrzí.

5. Netris
ammi: Tab Mix Plus pro Firefox 3 existuje již od doby kdy byl Firefox 3 jenom v betaverzi, dokonce již je i na alphu Firefoxu 3.1. Jen není na stránce addonů, jelikož je to zatím jen Dev-Build, ale odkaz tam je.
http://tmp.garyr.net...c.php?t=9178 - Tab Mix Plus Dev-Build 0.3.7pre.080920 Released
http://tmp.garyr.net/dev-builds/ - Všechny Dev-Buildy

6. ammi (www)
Netris: Jak je ta dev-verze stabilní? Nepadá to?

7. Netris
Používám, již pár měsíců a nepadá to. Oproti Tab Mix Plus na FF2 žádný rozdíl. Pokud bude nějaká chyba, tak doporučuji nainstalovat starší verzi 0.3.6.1, ta by měla být stabilní na 100%. 0.3.7 je zatím jenom pre, takže se tam ještě často vloudí nějaká chyba.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.