Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Nejpopulárnější doplňky na Mozilla Add-ons

Logo Mozilly

Server Mozilla Add-ons, který je oficiálním serverem s doplňky pro aplikace Mozilla, uveřejnil seznam nejpopulárnějších doplňků. V letošním roce jsou z hlediska počtu stažení nejpopulárnější doplňky FlashGot, NoScript a Adblock Plus. Z hlediska počtu aktivních uživatelů jsou to Adblock Plus, IE Tab a Video DownloadHelper. V přehledu je pak zajímavé porovnání s předchozím rokem, z něhož je patrné, že mimo některé stálice je popularita doplňků proměnlivá.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. funTomas
DownloadHelper je dle mého soudu důkazem, že uživatelé Firefoxu nepřijali za svou filozofii Mozilly ohledně "záložkování", které bylo v poslední verzi vylepšeno a zjednodušeno.
Nebo má ukládání nemalých videosouborů na desktop nějaké výhody?

2. Magor
Video může být také smazáno

3. v6ak (www)
[1] Vyšší rychlost - není potřeba stahovat. Ale to záleží taky na lince. To by ale chtělo podrobnější statistiky. Nemusí být vztažené k připojení, ale k zemi.

4. Qwert
...z uvedených "TOP" doplňků používám jenom NoScript. Každy si vybere podle svého. :) Btw to dokazuje, že žádný prohlížeč nemůže mít všechno a zároveň být ušit na míru pro všechny... to není nic nového, ale ještě víc to posiluje strategii a vývoj Firefoxu. Např. Opera je komplexnější o proti základnímu FF3, ale to ještě zdaleka neznamená, že je lepší.

5. Roj (www)
[4] AdBlock! Bez toho nejde pouzivat Internet! :-)

[1] Zcela pomylena uvaha

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.