Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Songbird je v betaverzi

Logo Songbirdu

Multimediální přehrávač Songbird je k dispozici v betaverzi, která je jinak verzí 0.7. Mezi novinky patří nový vzhled aplikace, nová správa seznamů skladeb či integrované dohledávání koncertů poslouchaných interpretů s možností objednat si lístky na ně. Mimo to autoři hovoří o výrazném vylepšení výkonu a odezvy aplikace. Songbird 0.7 si můžete stáhnout na domovské stránce. Příští verzí by měla být verze 1.0, která oproti verzi 0.7 přinese hlavně opravy chyb. Datum vydání nebylo prozatím stanoveno.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. OndroNR
co som naposledy skusal Songbird (0.6.1, 0.7pre 20080708), bolo to pre mna pouzitelne horsie ako winamp s bento skinom..

2. OndroNR
ale ked tak pozeram screenshoty 0.7, tak songbirdu este dam sancu :)

3. Amgis
Songbird se rozhodne vyvyji spravnym smerem, ale imho to bude chtit jeste nekolik generaci aby se dal nejak rozumne pouzivat. Nezlobte se na me, ale to ze se mi sb spousti cca 15s a hned po startu zere pres 60MB (a to sem ho pri prvni relaci nemel problem po 5 minutach dostat na 130MB) ram se mi zrovna nelibi.

4. Tomáš
určitě je to přehrávač co se vyvíjí správným směrem.Teď jsem právě vyzkoušel verzi 0.7. a zatím si ji nemůžu vynachválit, je to pro mě jasná alternativa WMP

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.