Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Několik nových vydání Mozilla aplikací

Logo Mozilly

V průběhu posledních dní došlo k několika novým vydáním Mozilla aplikací. Protože nemá příliš smysl rozebírat každé vydání v samostatném příspěvku, rozhodl jsem se to lehce shrnout do jednoho.

  • Před pár dny vydaný Instantbird 0.1.2 se dočkal rychlé aktualizace na verzi 0.1.2.1. Příčinou je chyba, která u řady uživatelů způsobovala pád aplikace při pokusu o připojení k síti MSN. Problém se týká pouze Instantbirdu na Windows, jehož uživatelům bude nabídnuta automatická aktualizace.
  • Vývojáři Songbirdu připravují vydání Songbirdu 0.7, který je nyní dostupný v druhé RC verzi. Mezi novinky připravované verze patří přepracované grafické rozhraní, vylepšená práce s playlisty či další redukci paměťových nároků.
  • Webový prohlížeč Camino se dočkal aktualizace na verzi 1.6.3. Jedná se o pravidelnou bezpečnostní aktualizaci, která opravuje obdobné chyby, jako Firefox 2.0.0.16. Jako vždy je k dispozici anglická verze a multijazykový balíček, který též obsahuje češtinu.
  • Vyšla též první RC verze Bugzilly 3.2. Populární bug-trackingový systém v nové verzi přináší možnost správy stavu chyb, podporu databázového systému Oracle, nový výchozí vzhled a řadu dalších novinek. Mimo toto došlo i k vydání aktualizací na verze 3.0.5 a 2.22.5, které řeší jednu objevenou bezpečnostní chybu.

A aby toho nebylo málo, patrně již dnes večer se dočkáme uvolnění Thunderbirdu 3.0 Alfa 2.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

K příspěvku dosud nebyl přidán komentář.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.