Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Připravované aktualizace Firefoxu a Thunderbirdu

Logo Firefoxu

Vydání Firefoxu 3 pomalu odeznívá, počet stažení utěšeně roste (nyní téměř 27 miliónů) a pomalu se na nás chystá několik aktualizací stávajících verzí. Tento týden (zítra či pozítří) bude uvolněn Firefox 2.0.0.15. U něj se bude jednat o pravidelnou aktualizaci, kterou Mozilla Corporation vydává přibližně každé dva měsíce. Hned na 15. července je pak plánován Firefox 2.0.0.16.

U tohoto vydání se nejedná o pravidelnou aktualizaci, takže se dá očekávat, že tato verze bude opravovat nějakou bezpečnostní chybu. Aby toho na červenec nebylo málo, tak na 25. července je naplánován Firefox 3.0.1. Zde se bude ale jednat o plánovanou aktualizaci. Co se týče Thunderbirdu, tak u něj je situace taková, že verze 2.0.0.15 bude přeskočena a uživatelé se dočkají aktualizace na verzi 2.0.0.16, která vyjde někdy po Firefoxu 2.0.0.16.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. lední brtník
dotaz: když firefoxáci z final ff3 vyhodili vyhledávání přes morfeo/centrum, budou se tím ještě zabývat? nevím jestli se to taky řeší dílčími updaty, spíš mě zajímá jestli nejsi v obraze co k tomu vedlo, nebo zda mám jen já staženou speciální omezenou verzi.

2. Pavel Cvrček (JasnaPaka) (www)
[1] Vyhledávací modul pro Centrum/Morfeo byl odstraněn a nahrazen za vyhledávací modul pro Wikipedii. Obdobně v anglické verzi byl jeden vyhledávací modul nahrazen za Wikipedii. Ve Firefoxu 3 se vyhledávací modul pro Centrum/Morfeo neobjeví. Pokud ti chybí, můžeš si jej snadno odinstalovat z adresy http://www.czilla.cz...vyhledavani/.

3. lední brtník
thx za tip
na fóru jsem se díval že to nikomu nechybí (nikdo se neptal na nefunkčnost v betě ani na final), a link ze správce vyhledávacích modulů vede cizojazyčně.
nakonec jsem si to spravil, ale tvůj odkaz je super.
jediná pandí adresa kterou si pamatuju je firefox.czilla.cz, ale tam bych ani žádné použitelné odkazy nehledal. dokonce je možné že lokalizovaný prohlížeč má kdesi v menu jakési odkazy kamsi, ale nikdy mě nenapadlo to ani otevírat, pokud je rovnou po instalaci neodklidím. tak dík.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.