Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 3 byl za 24 hodin stažen 8,3 miliónkrát

Logo Firefoxu

Večer uplynulo 24 hodin od vydání Firefoxu 3, takže je možné začít bilancovat, jak akce Firefox Download Day vlastně dopadla. Firefox 3 byl za celý den stažen 8,3 miliónkrát, způsobil značné zatížení serverů Mozilly a celá akce se setkala s velkým mediálním ohlasem, což byl podle mě hlavní cíl této akce. Z České republiky bylo zaregistrováno za prvních 24 hodin přibližně 62 000 stažení, na Slovensku jich bylo 22 000. Nezbývá než poděkovat všem, kteří se akce zúčastnili. Pokud si chcete tuto akci zvěčnit, můžete si vytisknout certifikát/diplom.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. MartyMcFly (www)
Tak k tomuto výsledku gratuluji :-)

2. Tom
Gratuluji FF3. Taky jsem jednou kopií přispěl k počtu stažení :) ale už nepřispěji k počtu uživatelů. Zůstávám u dvojkové řady. Na trojce víc věcí co mi lezou krkem (nepočítám nefunkční rozšíření) než těch co mi dělají radost.

3. Jarda
No s trojkou už se sžívám delší dobu, něco je fajn něco mi přijde překombinované, ale tak je to se vším. Jinak už mám za sebou i řádku pádů aplikace, ale z některých stavů se po chvíli vzpamatová sám. Super, jdeme dál. I když od časů Mosaic se vlastně tak moc nezměnilo :o)

4. PavelB
Nikde nemůžu najít, kolik bylo na ten rekord vlastně potřeba. Povedl se nebo ne?

5. Qwert
Kolik byl ten minulí rekord?

6. jirka (www)
jo, podle wikipedie byl: http://en.wikipedia.org...ld_Record

7. midin
Neni to tak, ze zadny rekord prozatim nebyl a FF pouze nasazoval latku?

8. Homer (www)
Taky jsem si stáhnul, bylo znát, že nestahuju sám. Jelo to "trošku" pomaleji. Zatím mi FF 3.0 spadl jednou. Po reinstalaci chodí zatím dobře.

9. K_A_I
Mozilla tímto usiluje o zápis do Guinessovy knihy rekordů, i když zatím není žádný dříve zapsaný oficiální a potvrzený rekord v této oblasti, který by bylo možné překonávat.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.