Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Integrace Mozilla Add-ons s Firefoxem 3.0

Logo Firefoxu

Uživatelé vývojových verzí Firefoxu 3.0 si mohli povšimnout ve Správci doplňků nové integrace s oficiálním serverem s doplňky Mozilla Add-ons. Ta spočívá v přidání nové sekce Get Add-ons, v které může uživatel snadno vyhledávat a instalovat doplňky umístěné na Mozilla Add-ons. Nově též zmizelo na stálo umístěné tlačítko pro restart Firefoxu a nyní se zobrazuje v rámci vysouvací lišty v horní části dialogu, která se vysune jen tehdy, pokud provedete změnu v doplňkách, jejíž promítnutí vyžaduje restart Firefoxu.

Integrace Mozilla Add-ons s Firefoxem 3.0

Lišta s dotazem na restart Firefoxu 3.0

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Joelp
A nepatří taky do novinek nefunkčnost F6? Místo aby se mi označil text v adresním řádku, tak to skáče po jednotlivý blocích HTML.

2. v6ak
[1] To tak bylo, ne? Na označení urlbaru používám ctrl+L.

3. Gappa
Nebylo. V IE 6/7 a FF 1/2 (Opera teď nevím) to slouží k označení url v adresním řádku, aby se dala jednoduše změnit. Což bylo výhodné, člověk nemusel sundávat ruce z klávesnice.

4. Joelp
Opera to bohužel taky nemá ...

5. Pavel "JasnaPaka" Cvrček
[3] Klávesa F6 ve Firefoxu a Internet Exploreru neslouží na označení textu v adresním řádku, ale k přepínání mezi rámy. Zkuste si přejít na stránku s více rámy a vyzkoušejte. Hlavně v IE je to pěkně vizuálně zvýrazněno. Že se mezi přepínáním mezi rámy přepíná i do adresního řádku, je sekundární funkčnost. Na označení textu v adresním řádku slouží skutečně klávesová zkratka CTRL - L, jak říká V6ak.

Jinak obě klávesové zkratky mi ve vývojové verzi FF 3.0 fungují bez problémů.

6. Leo
"pokud provedete změnu v doplňkách"

Nemělo by tam být spíš v doplňcích.

7. Joelp
[5] to jsem si všiml až u FF3. Do té doby mi to fungovalo i na označení adresního řádku. S příchodem 4. bety mi to zase začalo fungovat.
Zvyk je železná košile.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.