Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Hlavní vývojář Thunderbirdu odchází z Mozilla Corporation

Logo Thunderbirdu

Scott MacGregor, dlouhodobý hlavní vývojář Thunderbirdu a jeden ze dvou placených vývojářů na tomto projektu, ve svém blogu oznámil odchod z Mozilla Corporation. Jeho posledním dnem v Mozilla Corporation bude 12. říjen a jak sám říká, bude se jako spolupracovník na Thunderbirdu podílet i nadále. V jakém rozsahu je však otázkou. Dost to bude souviset s jeho plány do budoucna, které slíbil publikovat později. Nezbývá než doufat, že budou co možná nejvíce spojeny s dalším rozvojem Thunderbirdu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Richard
To není dobrá zpráva. Pozoruju už v okolí svých známých, jak už hledají jinou alternativu. Bohužel se o TH psalo dost a některý články byly i tak trochu pohřební, těžko se divit. Doufám, že se to obrátí k lepšímu. TH je super.

2. PetrTwo (www)
[1] No co se týče hledání alternativy, zatím k tomu není důvod, Thunderbird 2 je skvělý a funguje výborně. Do konce jeho podpory se bude dát dobře používat.

3. Martin Hassman (www)
Pokud ctu dobre http://mozillalinks.org/wp/2007/10/david-bienvenu-leaving-mozilla-thunderbird-in-trouble/ tak pocet placenych vyvojaru TB klesl na nulu. Jsem zvedav, jake prekvapeni nam prinese 12. rijen. Nerad bych, aby se http://met.blog.root.cz/0707/den-kdy-nam-zabily-thunderbird ukazal jako pravdivy.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.