Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Uvolněn Firefox 2.0.0.7

Logo Firefox

Mozilla Corporation včera uvolnila Firefox 2.0.0.7. Jedná se o neplánovanou bezpečnostní aktualizaci, která je prevencí před nedávno objevenou bezpečnostní chybu v přehrávači QuickTime, která umožňuje spustit výchozí prohlížeč a provést záškodný kód. Chyba postihuje i Internet Explorer a pravděpodobně i jiné prohlížeče pod Microsoft Windows. Jedná se však o chybu QuickTime, nikoliv prohlížečů. Aktualizace je již dostupná v rámci inkrementálních aktualizací a lze si i stáhnout plné instalátory pro Windows, Linux a Mac OS X. Další plánovanou aktualizací bude Firefox 2.0.0.8, který je plánován na 4. října letošního roku.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Zdeněk
Po update (automatickém) na tuhle verzi mi nejdou žádné doplňky a mám FF v defaultním vzhledu. U všech doplňků mám, že budou aktualizovány po restartu FF!?!

2. Zeus (mimochodem taky Zdeněk)
Já bych řekl, že se vám vytvořil nový profil ... Spusťte pomocí Start -> Spustit firefox.exe -p Měl by se spustit správce profilů. Tam zkuste profil najít.

3. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
[1] Na podobné dotazy slouží fórum podpory uživatelů, které naleznete na adrese http://forum.czilla.cz/.

[2] Ne. Vzhledem k tomu, že vidí ve Správci doplňků nainstalovaná rozšíření (jen jsou zakázána), pak má stále stejný uživatelský profil.

4. Tom
mam uplne stejny problem, funguji jen nejake motivy vzhledu, a asi 2 doplni - skype a WebTran

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.