Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

XULPlayer

Logo Mozilly

Čas od času narazím na nějakou tu novou aplikaci postavenou na XULRunneru. Dnes jsem kupříkladu náhodou objevil XULPlayer. Jedná se o multimediální přehrávač, který využívá populární MPlayer. Jak sami autoři uvádí, program je v raném stádiu vývoje, takže on něj nelze očekávat velké zázraky. Obsahuje základní funkcionalitu, kterou by neměl každý přehrávač obsahovat a přidává něco málo navíc. Pokud jej chcete vyzkoušet, stáhněte si jej z domovské stránky. Přehrávač je k dispozici pouze pro Windows.

Logo Firefoxu

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. (anonymní uživatel)
a nenauci se psat cesky a nenauci:

Obsahuje základní funkcionalitu, kterou by neměl každý přehrávač obsahovat a přidává něco málo navíc.

..., kterou by nemel zadny prehravac POSTRADAT
..., ktera by nemela zadnemu prehavaci CHYBET

Tvoje veta je jak od analfabeta: "nemel kazdy" misto "nemel zadny". Dvojity zapor je v cestine nejen pripustny, ale je dokonce normou spisovneho jazyka.

2. JaM (www)
A tohle vykládá anonym? To snad nemá smysl ani komentovat. I kdyby měl tisíckrát pravdu, a teď ji má, tak to stejně anonymem pos.. Ach jo.
A nenaučí se podepisovat a nenaučí....

Jinak tenhle přehrávač jsem zkoušel a nic moc. Neohrabaný žrout.

3. v6ak
[0] Zní to skvěle. MPlayer jsem si oblíbil a přemýšlel jsem (a tam to zůstalo) o tom, že bych se někdy pokusil napsat mu nějaký frontend v XUL. Právě nedosatek dobrých frontendů je IMO hlavní problém MPlayeru. Někomu sice nedělá problém command-line, ale najděte takového běžného uživatele. Já,když se budu dívat na film, tak taky dám přednost nějakému frontendu. Zatím XULPlayer vypadá lépe než MPUI, uvidím. Jen věta "Přehrávač je k dispozici pouze pro Windows." vypadá, jako by byl distribuován pouze s XULRunnerem, i když může taky jít o nějaké XPCOM.
[2]:0 Nicméně něco pravdy na [1] určitě je. U této věty jsem se taky zastavil.
[2]:1 Škoda. Ale stejně vyzkouším. Hned po odeslání.

4. v6ak
On s sebou nevláčel jen XULRunner, ale i ořezaný MPlayer! Neumí přehrávat dobře video. Moc mě nepřekvapuje, je má problém s určením délky skladby, není to první MPlayerův frontend, který to dělá(rulesPlayer to dělal taky), ale to asi bude problém MPlayeru. Ale zase to je verze 0.0.3, takže se vyplatí sledovat.

5. v6ak
JapnaPaka: Odkud to berete? Rád bych to sledoval, ale to nemá ani RSS.

6. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
[5] Na tenhle přehrávač jsem narazil v rámci sledování http://fileforum.betanews.com/.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.