Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

WebRunner

Logo Mozilly

Pod jménem WebRunner se skrývá jednoduchý webový prohlížeč založený na XULRunneru, jenž je založen na konceptu označovaném jako Site Specific Browsers (SSB). Jedná se o prohlížeč, jenž je primárně určen pro chod webových aplikací. Od klasického prohlížeče se liší absencí hlavní nabídky, lišt a funkcí, které standardně prohlížeč obsahuje. Pokud tedy například používáte Google Calendar pro správu vašeho diáře, můžete mít spuštěno okno WebRunneru pouze s touto aplikací. Výhodou je, že chod této webové aplikace nebude ovlivněn tím, jak pracujete s vaším webovým prohlížečem (např. Firefoxem). Blíže se o WebRunneru rozepisuje Adam Hauner ve svém blogu.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Mazarik
Mno, je to dalsie Gecko do pamate. Osobne mi staci Thunderbird + Firefox. Mozno by som o tom osobne uvazoval, ale az vtedy, pokial by to bezalo vsetko na jednom Gecku, co zase prednedavnom odsunuli, ako sa mi matne zda.

2. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
Mně spíš vadí, že WebRunner nelze minimalizovat do systray, což jeho použití na mém desktopu prakticky znemožňuje.

3. Adam Hauner (www)
Pavle, napiš to Markovi, třeba s tím časem něco udělá.

4. v6ak
Grr. Tak jsem stahoval k němu celý XULRunner. Fuj.
BTW:
[0] "rozepisuje Adam Hauner(EN)"
???

5. Pavel "JasnaPaka" Cvrček (www)
[4] Opraveno.

6. v6ak
[4] Ještě bych dodal: chápu, že to je závislé na XULRunneru, ale nechápu, proč jej musím stahovat k polovině aplikací na něm závislých... Tato aplikace (narozdíl od SongBirdu) jej umožnila vynechat při instalaci, ale stahovat jsem ho stejně musel...

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.