Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Přehled motivů vzhledu pro Firefox 2.0

Logo Firefoxu

Pokud si chcete snadno vybrat nový motiv vzhledu pro Firefox 2.0, pravděpodobně vás potěší přehled, který se objevil na serveru Learn Firefox. V něm naleznete vzhled každého z mnoha desítek motivů ukázán na screenshotu s odkazem ke stažení. Přehled je rozdělen abecedně podle počátečního znaku motivu na A-E, F-K, L-O a P-Z. Moc hezké provedení.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Nogard (www)
Podle mne je tohle trochu zbytecne. Nahledy najdu i primo na oficialnich strankach add-onu, abecedni serazeni je sice prvni, ktere se nabidne, ale jinak celkem k nicemu. Kdyby to alespon bylo serazene nejak tematicky, aby to prineslo neco navic - treba dark skiny, nature skiny, IE-like skiny atd. Proste prinos ma nejaky vyber ( jako je treba http://www.emag.cz/top-10-skinu-pro-firefox/ ) nebo roztrideni, tohle ne.

2. JasnaPaka (www)
[1] To bych netvrdil. Pokud si chci vybrat vhodný motiv vzhledu, musím projít mnoho stránek na Mozilla Add-ons, kde se u každého motivu podívám na vzhled a jdu dál. Zbytečně zdlouhavé. Tady jsou 4 seznamy, ze kterých si vyberu daleko rychleji. Co se týče nějakých výběrů, tak ty jsou většinou dle preferencí autora výběru, takže co autor, to jiný výběr.

3. jesterka (www)
me se to libi... je fakt, ze na MAO nez se proklikam, je to des...

4. radop
Ja sa akosi obavam instalacie motivu vzhladu. Uz som neraz cital, ze to ludom u niektorych mot. vzhladu sposobilo problemy s FF, co by som nerad. Existuje nejaky zoznam problemovych motivov vzhladu? Alebo su uz mot. vzhladu na tych strankach nejako odskusane?

5. Nogard (www)
[2] Jasně, právě proto jsou ty výběry zajímavé. A když se kouknu na nejstahovanější nebo nejlépe hodnocený na stránkách add-onů, tak to mám i pěkně statisticky očištěné od výstřelků. Takže pořád přesvědčen nejsem, ale pokud to někomu jinému něco přinese, tak proč ne ...

[4] Skinů už jsem instaloval mraky a nikdy jsem na žádný problém nenarazil. Ale třeba jsem jen měl štěstí.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.