Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Mozilla Foundation a Google Summer Of Code 2007 II

Logo Mozilly

Tak trochu naváži na předchozí zprávičku, protože i tato se týká Google Summer Of Code. Tentokrát však letošního ročníku. Před nedávnem jsem zde psal o návrzích témat, který pro letošní ročník Summer Of Code vypsala Mozilla Foundation. Nyní je již známo, jaká témata si někdo vybral. Mezi tématy je například možné nalézt přidání podpory pro Cestovní profily do Thunderbirdu (v současné době umí balík SeaMonkey), podporu pro přerušované stahování ve Firefoxu, implementace podpory grafického formátu JPEG2000, integraci Thunderbirdu s vyhledáváním Windows Vista či přidání podpory RSS do balíku SeaMonkey. Na konci srpna uvidíme, kolik z témat bude úspěšně řešiteli realizováno.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. GeBu
Co jsou to přesně ty "cestovní profily"?

2. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Je to funkce balíku SeaMonkey, která ti umožňuje automatickou synchronizaci zvolených dat s nějakým typicky vzdáleným úložiště. Hodí se ti to, pokud pracuješ na více místech a potřebuješ mít všude k dispozici svá data. Nevýhodou je, že to funguje na principu kopírování souborů, takže je to náročnější na přenos dat, což je problém na pomalejších linkách.

3. GeBu
Zajímavé. Musím si o tom něco zjistit, protože pořád jsem nenašel nějak aplikaci, která uspokojivě synchronizuje adresář v TB. Potřebuju, aby uměla načíst celý adresář (všechny soubory) do prázdného profilu.
A taky by se hodilo zasynchronizování filtrů.

4. v6ak
[1] Jo, kdysi jsem zkoušel SM (kdysi jsem používal Mozilla Suite, ze které jsem potom přešel na FF+TB/*TB: ze kterého jsem přešel na GMail + Google Reader...*/) a toto jsem tam našel, ale zlobilo to a taky psali, že to není stabilní (i když jsem si stáhl stabilní verzi, asi to chtěli otestovat).

[3] Na něco takového by možná šel LDAP.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.