Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

OpenDocument Viewer postavený na XULRunneru

Logo Mozilly

Kancelářský balík OpenOffice.org asi řada z vás zná. Jedním z jeho nepřímých nedostatků je absence jednoduchého prohlížeče dokumentů vytvořených v tomto balíku (formát OpenDocument). Zkrátka malá aplikace, v které si uživatel může dokumenty v tomto formátu zobrazit bez nutnosti instalovat celý kancelářský balík. K Microsoft Office je k dispozici Word Viewer, Excel Viewer apod., pro formát OpenDocumentu je možností více, ale prozatím jsou všechny nedokonalé. Jedním z prohlížečů je OpenDocument Viewer. Na něm je zajímavé to, že je postaven na XULRunneru tj. na Mozille. Produkt je prozatím ve vývoji, takže prozatím obsahuje některé nedostatky. K dispozici je pro Windows, Linux a Mac OS X.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. JirkaXXL [openID] (www)
Objevil jsem ho nedávno v jedné diskuzi na Rootu, ale nepodařilo se mi otevřít korektně ani jednu tabulku nebo prezentaci. Pořád jsou v zobrazení značné chyby. Máte lepší zkušenost?

Před časem jsem narazil na javovské prohlížeče ještě původních formátů z OpenOffice 1.x, které byly celkem povedené, akorát si člověk musel dopsat BAT pro jejich zavedení ...

2. met (www)
Zkousel jsem instalaci nezavisle ve dvou virtualech a vzdycky mi to selhalo na nejake XUL chybe s nedefinovanou entitou.

3. JasnaPaka [openID] (www)
[1] Zkoušel jsem teď jednu prezentaci, která se sice otevřela, ale bohužel nekorektně zformátovaná. Je to ve vývoji a má to zatím nedostatky.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.