Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

SeaMonkey 1.1 k dispozici

Logo SeaMonkey

Balík webových aplikací SeaMonkey, nástupce Mozilla Suite, je nyní k dispozici ve verzi 1.1. Nová verze s sebou přináší novou verzi IRC klientu ChatZilla, kontrolu pravopisu ve formulářových prvcích, vylepšenou podporu štítků v poštovním klientu či například generovaný náhled stránky při přejetí "ouška" panelu kurzorem myši. Bližší informace o nové verzi naleznete v poznámkách k vydání. Připomínám též přehledový článek, který dnes vyšel na serveru Root.cz. SeaMonkey 1.1 je v současné době k dispozici pouze v angličtině na ftp.mozilla.org. Další jazyky včetně češtiny budou brzy následovat.

Uživatelům řady 1.0.x je doporučena aktualizace na novou verzi, která by měla být bezproblémová. Dokdy bude starší řada podporována nebylo dosud uvedeno. Další plánovanou verzí, vyjma bezpečnostních aktualizací SeaMonkey 1.1, bude 1.5, která přinese řadu novinek. Její vydání nelze očekávat dříve než uvolnění Firefoxu 3.0.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. elko
Někde jsem kdysi četl, že by SM Mail měl podporovat RSS, ale nikde jej nemůžu najít. Ani v novinkách ve verzi. Neví, prosím, někdo, jak to s RSS v SM bude? Až ve verzi 1.5?

2. JasnaPaka (www)
[1] Pravděpodobně bude podpora RSS ve verzi 1.5. Do 1.1 se to nestihlo.

3. Roj (www)
Ale ceska verse k disposici je UZ TED!
Jejda to mam radost :-)

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.