Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Rozšíření určená pro Firefox též pro SeaMonkey?

Logo SeaMonkey

Rozšíření pro aplikace Mozilla dnes autoři píší převážně pro Firefox a Thunderbird. Je to pochopitelné, protože se jedná o nejpopulárnější aplikace Mozilla. Rozšíření určená pro Firefox jsou též často určena i pro Flock, který má s Firefoxem mnoho společného, takže "optimalizace" pro něj není potřeba. Hůře je to s rozšířeními pro balík webových aplikací SeaMonkey.

Řada rozšíření, které jsou určeny pro Firefox a Thunderbird je určena i pro něj, ale přecejen je jich méně. Zčásti je to způsobeno nutností upravovat rozšíření tak, aby fungovala i v SeaMonkey, zčásti je to jednoduše lenost tvůrců. Pokud hledáte rozšíření pro SeaMonkey, které je standardně pouze pro Firefox či Thunderbird, doporučuji navštívit web SeaMonkey.be či XSidebar. Naleznete na nich rozšíření, která byla původně k dispozici pouze pro Firefox či Thunderbird a po realizovaných úpravách jsou k dispozici pro Seamonkey.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Roj (www)
Je to prima, ale me bohate staci Adblock+ a ten funguje zcela bez problemu :-)

2. SlovakSoft (www)
Netechnická poznámka:
Nemám rád, keď sa v spojitosti s dobrovoľnými projektmi používa slovo "lenivosť". Keď niekto robí niečo dobrovoľne a zadarmo, má právo robiť len toľko, koľko chce. Ty si Pavle úžasne aktívny človek, ale pokojne sa môže stať, že Ti niekto napíše, aký si lenivý, keďže si nenapísal článok o tom alebo onom. Viem, že pre SeaMonkey stačí možno urobiť málo... o tom nepíšem.

3. JasnaPaka (www)
[2] Máš pravdu. Příště budu volit jiná slova.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.