Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Firefox 2.0 a rozšíření Crash Recovery

V rámci "akce" Nahlašte rozšíření, které není kompatibilní s Firefoxem 2.0 mi celkem dost lidí hlásilo jako nekompatibilní rozšíření Crash Recovery. Ano, toto rozšíření skutečně není kompatibilní s Firefoxem 2.0. Nicméně Firefox 2.0 obsahuje správu relací, která je standardně zapnutá. Pokud vám tedy prohlížeč z nějakého důvodu spadne, budete po opětovném spuštění dotázání, zda si přejete obnovit předchozí stav. Jedná se tedy přesně o to, co rozšíření Crash Recovery poskytovalo pro Firefox 1.5 či starší. Pro Firefox 2.0 tedy již není potřeba.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Satan
Mne strašne chýba rozšírenie session saver. Som myslel že to už firefox 2 bude vedieť defaultne tak to ostalo na pol ceste: firefox dokáže obnoviť session po havárii ale nie po normálnom skončení práce :-( (Opera to má už dlho)
Hlavne keď na session saver sa už nepracuje a podobné rozšírenie nemôžem nájsť. Skúsim ho dať do 2-ky...

2. Luke
souhlasím se Satanem taky mi docela vadí že firefox mi obnoví session jen když spadne,ale ne když normálně zavřu firefox (jak to má třeba Opera) takže nějaké to rozšíření by se hodilo.

3. JasnaPaka (www)
[1] [2] Ale to Firefox 2.0 umí. Nastavte si to u volby domovské stránky.

4. PetrTwo (www)
Přesně tak - můžete si vybrat, zda se má při spuštění zobrazit domovská stránka/panely z minula/prázdná stránka. Asi jste si neprošly (n. prošly, ale letecky) nastavení.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.