Přeskočit navigaci

Tento blog byl již ukončen. Aktuální novinky ze světa Mozilly nyní hledejte na webu Mozilla.cz.

Mozilla Sunbird 0.3 a Lightning 0.3 jsou k dispozici

Po opětovně dlouhém čekání jsou zde Mozilla Sunbird 0.3 a Lightning 0.3. Mozilla Sunbird 0.3 přináší vylepšenou architekturu pro ukládání, která umožňuje rychleji spravovat velké množství událostí. Oproti poslední stabilní verzi 0.2 bylo upraveno grafické rozhraní, byly přepracovány předvolby, je zde nový Správce doplňků či nový instalátor pro Windows. Dále byl vylepšen tisk, oznamování a samozřejmě byla opravena celá řada chyb.

Mozilla Sunbird 0.3 můžete stahovat z domovské stránky a k dispozici jsou i české verze pro jednotlivé platformy. Důležitou poznámkou je, že Mozilla Sunbird podporuje pouze Windows 2000 či vyšší. Sunbird tudíž nebude možné spustit na starších systémech Windows jako například Windows 98 či NT. Spolu se Sunbirdem vyšel i Lightning tj. kalendář v podobě rozšíření do Thunderbirdu. Přináší prakticky tytéž novinky jako Sunbird a je k dispozici ke stažení na domovské stránce. Součástí rozšíření je i lokalizace do češtiny.

Přečtěte si také:

Linkuj si ! asdf.sk

Komentáře

1. Jirka
Lze nejak zapnout, aby mi Lightning u dni, kdy mam naplanovanou nejakou akci zobrazil tucne zbyrazneni nebo alespon barevne ohraniceni? Existuje / chysta se ceska lokalizace? Vim ze je tam tech slovicek jen par, ale stejne.

Přidat komentář

K tomuto příspěvku není možné přidávat další komentáře.